AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek topuklu terlik görmek

Kahve falında yüksek topuklu terlik görmek

Kahve falında yüksek topuklu terlik görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu terlik gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz var.

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, deşarj olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu terlik görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına alamet eder.

Kahve falında siyah topuklu terlik görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz topuklu terlik görmek çalışmaları kötüleyeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu terlik giymek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, iyi geçiminin de bozulacağına işaret eder.

Kahve falında topuklu terlik görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz topuklu terlik giymek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek işlerin aksayacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir