AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz topuklu çizme görmek

Kahve falında beyaz topuklu çizme görmek

Kahve falında beyaz topuklu çizme görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu çizme gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin şaşırtıcı hareketleri veya umursamazlıkları sizi hayrete düşürebilir.

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu çizme görmek hayallerinin suya düşeceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek topuklu çizme görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah topuklu çizme görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine delalettir.

Kahve falında topuklu çizme görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yüksek topuklu çizme giymek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında topuklu siyah çizme görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, kararlarına saygı duyulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir