AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu çizme görmek

Kahve falında topuklu çizme görmek

Kahve falında topuklu çizme görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kirli işlere bulaşacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında topuklu çizme gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeniz durumunda yanlış yapabilirsiniz.

Kahve falında yüksek topuklu çizme görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek kendinden emin adımlar atacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu çizme görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulur.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu çizme görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu çizme giymek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında topuklu siyah çizme görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz topuklu çizme görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, hayata küseceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir