AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek topuklu çizme giymek

Kahve falında yüksek topuklu çizme giymek

Kahve falında yüksek topuklu çizme giymek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında yüksek topuklu çizme giymek gördüyseniz:

  • İnsanlara karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında yüksek topuklu çizme giymek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek topuklu çizme görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek büyük üzüntüler olacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı giymek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek zenginlik kazanacağına, hayaline kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir