AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek topuklu çizme görmek

Kahve falında yüksek topuklu çizme görmek

Kahve falında yüksek topuklu çizme görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, nimetin ve kazancın artacağına, zahmete düşeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek topuklu çizme gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için iyi niyetli planlar yapıyorsanız yardım teklifleri söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek topuklu çizme görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu çizme giymek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah topuklu çizme görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında topuklu siyah çizme görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, evli ise çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz topuklu çizme görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu çizme görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir