AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah topuklu çizme giymek

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına delalettir.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz ikinci planda olmakla beraber sizi mutlu etmeye yetecek seviyededir.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, kötü günleri arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında topuklu siyah çizme görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah topuklu çizme görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında yüksek topuklu çizme giymek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni siyah çizme giymek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet eder.

Kahve falında uzun siyah çizme giymek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çizme giymek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir