AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah topuklu çizme görmek

Kahve falında siyah topuklu çizme görmek

Kahve falında siyah topuklu çizme görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, önemli sorumluluklar alacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah topuklu çizme gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim içinde olmanız kendinize yeni bir yön vermenizi sağlayacak tecrübeler edinmenizi ya da seyahatlere çıkmanızı sağlayabilir.

Kahve falında topuklu siyah çizme görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah topuklu çizme görmek yeni kapılar açılacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında topuklu çizme görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek topuklu çizme görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, eline para geçeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek topuklu çizme giymek şifa göreceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz topuklu çizme görmek canının sağ olacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir