AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklara güvenebilir veya hayata geçirecek zaman bulamadığınız projelerinizi canlandırabilirsiniz.

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüksek topuklu çizme giymek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz topuklu çizme görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, sorunların artacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çizme giydiğini görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek kariyer planının altüst olacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine işarettir.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, istenmeyen olayların olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir