AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu siyah çizme görmek

Kahve falında topuklu siyah çizme görmek

Kahve falında topuklu siyah çizme görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sevineceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sonradan da çok üzüleceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu siyah çizme gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Kahve falında topuklu siyah çizme görmek iyi halini yitireceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında siyah topuklu çizme görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, her istediğini elde edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında topuklu çizme görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz topuklu çizme görmek kazançta zarar edeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında yüksek topuklu çizme görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu çizme giymek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, onlara çok bağlı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir