AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz toka takmak

Kahve falında beyaz toka takmak

Kahve falında beyaz toka takmak maddi sorunlarının artacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kişinin esenlik bulacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına inanılır.

Kahve falında beyaz toka takmak gördüyseniz:

  • Liderlik yönünüzü gösterebilirsiniz.

Kahve falında beyaz toka takmak işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah toka takmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil toka takmak işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında sarı toka takmak yeni bir makama sahip olunacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında tel toka takmak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafaya toka takmak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı toka takmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç toka takmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir