AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı toka takmak

Kahve falında sarı toka takmak

Kahve falında sarı toka takmak bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında sarı toka takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında sarı toka takmak huzursuzluklarından kurtulacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı toka takmak sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının tokasını takmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, evindeki huzurun bozulacağına yorulur.

Kahve falında kafaya toka takmak uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalettir.

Kahve falında saça toka takmak yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz toka takmak çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, amaçlardan sapmaya işaret etmektedir.

Kahve falında taç toka takmak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, zararların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında tel toka takmak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir