AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç toka takmak

Kahve falında saç toka takmak

Kahve falında saç toka takmak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına inanılır.

Kahve falında saç toka takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ilişkileriniz konusunda eskisi kadar yardımcı olmuyor olabilir.

Kahve falında saç toka takmak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçına toka takmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında saça toka takmak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç tokası takmak hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında saçlarına toka takmak sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında saç tel toka takmak çeşitli fırsatlar elde edeceğine, yeni siparişler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz toka takmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tel toka takmak fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir