AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya toka takmak

Kahve falında kafaya toka takmak

Kahve falında kafaya toka takmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafaya toka takmak gördüyseniz:

  • Yüzme bilmeyen bir tanıdığınızı havuza çağırmaktansa, denizkızını beklemeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında kafaya toka takmak faturalarını ödeyemez olacağına, borca batacağına delalettir.

Kahve falında beyaz toka takmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında altın toka takmak çok rahat bir şekilde çalışacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tel toka takmak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında saç tokası takmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı toka takmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, dış ticarete atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toka takmak iyi halini yitireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında saça toka takmak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir