AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı toka takmak

Kahve falında kırmızı toka takmak

Kahve falında kırmızı toka takmak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı toka takmak gördüyseniz:

  • Kültürel birikimi olan gruplara dahil olmanız durumunda, olaylar beklenmedik bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında kırmızı toka takmak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, işlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı toka takmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında siyah toka takmak hem itibar edineceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz toka takmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçına toka takmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının tokasını takmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında saç tokası takmak haksızlıkların ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında altın toka takmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir