AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah toka takmak

Kahve falında siyah toka takmak

Kahve falında siyah toka takmak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, anne babaya müjde verileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah toka takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında siyah toka takmak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalettir.

Kahve falında saç tokası takmak tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının tokasını takmak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz toka takmak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarına toka takmak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın toka takmak hak yolundan uzaklaşacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kafaya toka takmak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına inanılır.

Kahve falında taç toka takmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir