AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil toka takmak

Kahve falında yeşil toka takmak

Kahve falında yeşil toka takmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, günahlarına tövbe edeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil toka takmak gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşımı başka kişilerin işlerinize karışması anlamına gelebilir.

Kahve falında yeşil toka takmak işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında altın toka takmak makbul olan mallara kavuşacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı toka takmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında toka takmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah toka takmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz toka takmak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saç toka takmak büyük başarıların göğüsleneceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında saça toka takmak dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir