AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel toka takmak

Kahve falında tel toka takmak

Kahve falında tel toka takmak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, işlerin bozulacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tel toka takmak gördüyseniz:

  • O dikkatte ya da yetenekte olmayabilirler.

Kahve falında saç tel toka takmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kazancının günden güne çok artacağına işaret eder.

Kahve falında tel toka takmak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tel toka çalmak çok eğleneceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında siyah tel toka görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında tel toka görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tel toka bulmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tel toka toplamak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında tel toka almak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir