AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tavuk yumurtası görmek

Kahve falında beyaz tavuk yumurtası görmek

Kahve falında beyaz tavuk yumurtası görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tavuk yumurtası gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konulara, finansal anlaşmalara ya da elinizde bulunan şeylerin değerini arttırıcı çalışmalara önem vermelisiniz.

Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz tavuk ve yumurta görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tavuk yumurtası görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek başarıdan başarıya koşacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk yumurtası görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında tavuğun altına yumurta koymak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk ve yumurtasını görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işarettir.

Kahve falında tavuk altından yumurta almak geleceğine bakacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir