AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk ve yumurtasını görmek

Kahve falında tavuk ve yumurtasını görmek

Kahve falında tavuk ve yumurtasını görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında tavuk ve yumurtasını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuktan yumurta çıktığını görmek güzel günlerin yaşanacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çok tavuk yumurtası görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurtası almak kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurtası topladığını görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir