AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek

Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek

Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kişinin şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk yumurta gördüyseniz:

  • Yolculuk veya yolculuklarla ilgili konularda da şanslısınız.

Kahve falında beyaz tavuk yumurtası görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tavuk ve yumurta görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına yorulur.

Kahve falında tavuk yumurtası topladığını görmek müjdeli haberler alınacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında tavuk altından yumurta almak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk yumurtası almak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına inanılır.

Kahve falında tavuğun yumurtasını almak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir