AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yumurtası görmek

Kahve falında tavuk yumurtası görmek

Kahve falında tavuk yumurtası görmek umutlarını yitireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, evlerin ayrılacağına, kendini toparlayamayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk yumurtası gördüyseniz:

  • Kazanacaklarınıza odaklanıp ilerlenmesi gereken konularda asla hız azaltmamalısınız.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, büyük kayıplara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk ve yumurta görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, yüzünün her daim güleceğine yorulur.

Kahve falında tavuk ve yumurtalar görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve yumurtasını görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuğun altında yumurta görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına inanılır.

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük tavuk yumurtası görmek işinin gücünün yaver gideceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir