AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun altına yumurta koymak

Kahve falında tavuğun altına yumurta koymak

Kahve falında tavuğun altına yumurta koymak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, örnek insan olacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine yorulur.

Kahve falında tavuğun altına yumurta koymak gördüyseniz:

  • Her istediğinizi yapma konusunda ciddi bir istek hissedebilirsiniz.

Kahve falında tavuğun altına yumurta koymak deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında tavuğun altında yumurta görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, işinde yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak atılan adımların başarıya çıkacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına işarettir.

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk altında yumurta görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk altından yumurta almak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine yorulur.

Kahve falında cebine yumurta koymak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolaba yumurta koymak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, refaha erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir