AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek işlerinin yarıda kalacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk yumurta civciv gördüyseniz:

  • Enerji, para veya zaman alabilecek konularda bağlayıcı sözler vermeden ya da anlaşmalar yapmadan önce gerekli araştırmaları bizzat siz yapmalısınız.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk ve civciv görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tavuklu civciv görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına yorulur.

Kahve falında tavuk civciv görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk ve civciv görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına işarettir.

Kahve falında civciv tavuk görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında tavuğun civciv çıkardığını görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir