AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yumurtası almak

Kahve falında tavuk yumurtası almak

Kahve falında tavuk yumurtası almak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, insanların saygısının kazanılacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında tavuk yumurtası almak gördüyseniz:

  • Sizden sürekli talepleri olan değil, size katkısı veya yardımı olabilecek kişilere yakın durmalısınız.

Kahve falında tavuk yumurtası görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına yorulur.

Kahve falında yumurta ve tavuk görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında yumurta yumurtlayan tavuk görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz tavuk ve yumurta görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve yumurtasını görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurtasını görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında tavuk yumurta toplamak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kişiye hep umut olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir