AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yumurtası topladığını görmek

Kahve falında tavuk yumurtası topladığını görmek

Kahve falında tavuk yumurtası topladığını görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk yumurtası topladığını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür.

Kahve falında tavuk yumurtası toplamak işinde büyük başarılar alacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk yumurta toplamak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında tavuk yumurtası topladığını görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işaret eder.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak ruhen güzelleşeceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalettir.

Kahve falında tavuk yumurtası görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tavuk ve yumurtalar görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine işarettir.

Kahve falında tavuk yumurtasını görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta tavuk görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir