AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta yumurtlayan tavuk görmek

Kahve falında yumurta yumurtlayan tavuk görmek

Kahve falında yumurta yumurtlayan tavuk görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurta yumurtlayan tavuk gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkabilecek karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında tavuk yumurtasını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tavuk yumurtaları görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, araba alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuğun yumurtasını almak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk ve yumurta görmek şaşkın olacağına, dertlerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk ve yumurtasını görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk altından yumurta almak sermaye kaybedeceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir