AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz inci küpe takmak

Kahve falında beyaz inci küpe takmak

Kahve falında beyaz inci küpe takmak ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, çok mutlu olacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz inci küpe takmak gördüyseniz:

  • Değişik insanlar sizi etkileyebilirler.

Kahve falında beyaz inci küpe takmak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında incili küpe takmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah inci küpe takmak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna alamet eder.

Kahve falında inci küpe takmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, görgülü ve kültürlü olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz inci küpe görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz incili küpe görmek malının artmasına, bereketlenmesine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz inci kolye takmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna beyaz inci takmak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yersiz yere suçlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir