AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taşlı küpe görmek

Kahve falında beyaz taşlı küpe görmek

Kahve falında beyaz taşlı küpe görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz taşlı küpe gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler size tam bir kurtarıcı gibi görünebilirler.Bu kişiler sayesinde zor bir durumu arkanızda bırakabilir veya rekabet gerektiren konular varsa, kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz taşlı küpe görmek rakiplerin üzüleceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı küpe almak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, şansının ve bahtının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, başarısının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi taşlı küpe görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah taşlı küpe görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir