AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak

Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak

Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak gördüyseniz:

  • Hedefleriniz doğrultusunda aktivitelere katılmanız ilgi alanlarınızı çeşitlendirmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret eder.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı küpe takmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı taşlı yüzük takmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağına küpe takmak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir