AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil küpe takmak

Kahve falında yeşil küpe takmak

Kahve falında yeşil küpe takmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, çok rahat edeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil küpe takmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Kahve falında yeşil küpe takmak sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli küpe takmak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa küpe takmak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına delalettir.

Kahve falında mavi küpe takmak ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, tüm kederinin uçup gideceğine işaret eder.

Kahve falında incili küpe takmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına inanılır.

Kahve falında gümüs küpe takmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine delalet eder.

Kahve falında birine altın küpe takmak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek küpe takmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir