AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taşlı yüzük takmak

Kahve falında beyaz taşlı yüzük takmak

Kahve falında beyaz taşlı yüzük takmak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, bütçesinin küçüleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Özel bazı ilişkilerinizde meydana gelen değişiklikler yaşadığınız yerde olumlu etki yaratabilir yaşam kalitenizi yükseltebilir.

Kahve falında beyaz taşlı yüzük takmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlanta taşlı yüzük takmak rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında inci taşlı yüzük takmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük takmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı altın yüzük takmak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı taşlı yüzük takmak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı yüzük takmak maddi zararının giderileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir