AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı küpe almak

Kahve falında taşlı küpe almak

Kahve falında taşlı küpe almak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, doğru bir karar verileceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında taşlı küpe almak gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz taşlı küpe görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı küpe görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı küpe görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına yorulur.

Kahve falında mor taşlı küpe görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek taş küpe görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı altın küpe görmek kişinin güzel işler yapacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında küpenin taşının düştüğünü görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, terfi edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir