AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak taşlı küpe görmek

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, muradın olacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak taşlı küpe gördüyseniz:

  • Maddi anlamda olumlu olarak adlandırılabilecek bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, şansın ve bahtının da açılacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak küpe görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, umutlarının söneceğine işarettir.

Kahve falında parlak taşlı ayakkabı görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak taş görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak taşlar toplamak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir