AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi taşlı küpe görmek

Kahve falında mavi taşlı küpe görmek

Kahve falında mavi taşlı küpe görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, ticaretin büyüyeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi taşlı küpe gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mavi taşlı küpe görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi boncuklu küpe görmek bir süre belini doğrultamayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında mavi küpe taktığını görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi küpe takmak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli küpe görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kendisine gelemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi küpe almak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk küpe görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir