AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş taşlı küpe görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş mavi taşlı yüzük görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında mavi taşlı gümüş yüzük görmek sevinçli haberler geleceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine delalettir.

Kahve falında mavi taşlı küpe görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye küpe görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş halka küpe görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş küpe bulmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir