AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah taşlı küpe görmek

Kahve falında siyah taşlı küpe görmek

Kahve falında siyah taşlı küpe görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, saygınlık göreceğine, siparişlerinin çoğalacağına, borcunun kalmayacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah taşlı küpe gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Kahve falında siyah taşlı küpe görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, rahat geçinerek yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı altın küpe görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek taş küpe görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında küpe taşı görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı küpe görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında altın taşlı küpe görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir