AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi taşlı bilezik takmak

Kahve falında mavi taşlı bilezik takmak

Kahve falında mavi taşlı bilezik takmak işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, hayatın kolaylaşacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, duyguların karşılık bulacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalettir.

Kahve falında mavi taşlı bilezik takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Kahve falında mavi taşlı bilezik takmak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında mavi bilezik takmak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına inanılır.

Kahve falında taşlı bilezik takmak zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı bilezik görmek adını herkese duyuracağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi taşlı yüzük takmak kazancını arttıracağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinden altın bilezik takmak yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir