AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taksi almak

Kahve falında beyaz taksi almak

Kahve falında beyaz taksi almak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz taksi almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da fikirlerinizden haberdar olmasını istediklerinizin bilgilenmesi için türlü eleştirilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz taksi sürmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz taksi almak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir taksiye binmek makamından olacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz taksi görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz taksi kullanmak sonra kendi işini kuracağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz taksiye binmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle taksiye binmek işlerinin toparlanacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirmizi taksi sürmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir