AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bir taksiye binmek

Kahve falında beyaz bir taksiye binmek

Kahve falında beyaz bir taksiye binmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz bir taksiye binmek gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendine göre yerlere odaklansın.

Kahve falında beyaz bir taksiye binmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz taksiye binmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ticaret taksiye binmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında taksi binmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında siyah taksiye binmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ticari taksiye binmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle taksiye binmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle taksiye binmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir