AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taksi sürmek

Kahve falında beyaz taksi sürmek

Kahve falında beyaz taksi sürmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, onlara değer vereceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz taksi sürmek gördüyseniz:

  • Kontrollü değişiklikler yapmanız veya bazı olayları tutarlı şekilde zorlamanız durumunda pişman olmaksızın istediğinizi elde edebilirsiniz.

Kahve falında beyaz taksi sürmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına inanılır.

Kahve falında sarı taksi sürmek illet hastalıklara tutulmayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ticari taksi sürmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah taksi sürmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirmizi taksi sürmek yanlış seçimler yapacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bir taksiye binmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz taksi görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, şeref ve rütbeye delalet eder.

Kahve falında beyaz taksi almak karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir