AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taksi kullanmak

Kahve falında beyaz taksi kullanmak

Kahve falında beyaz taksi kullanmak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, ev sahibi olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, zor günlerin biteceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz taksi kullanmak gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri duygularınızdan bağımsız tutmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz taksi kullanmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı taksi kullanmak kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında taksi kullanmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ticari taksi kullanmak büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı taksi kullanmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taksi kullandığını görmek sorunların çabucak atlatılacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz taksi görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz taksiye binmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir