AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle taksiye binmek

Kahve falında sevgiliyle taksiye binmek

Kahve falında sevgiliyle taksiye binmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle taksiye binmek gördüyseniz:

  • Rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz konular size yapılması imkansız gibi görünebilirler.

Kahve falında sevgiliyle taksiye binmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz taksiye binmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında taksi binmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı taksiye binmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz bir taksiye binmek rakiplerinin üzüleceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taksiye binmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil taksiye binmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işarettir.

Kahve falında ticaret taksiye binmek kazançlı bir işe girileceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir