AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirmizi taksi sürmek

Kahve falında kirmizi taksi sürmek

Kahve falında kirmizi taksi sürmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, modern insanlarla tanışılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında kirmizi taksi sürmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemenizde fayda var.

Kahve falında kirmizi taksi sürmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah taksi sürmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, büyük tartışmaların yapılacağına işarettir.

Kahve falında ticari taksi sürmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz taksi sürmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı taksi sürmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirmizi taksi görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taksi görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında taksici görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir