AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taksiye binmek

Kahve falında beyaz taksiye binmek

Kahve falında beyaz taksiye binmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, hayattan yana keyif bulacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz taksiye binmek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyun.

Kahve falında beyaz taksiye binmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz bir taksiye binmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı taksiye binmek yaşam sevincinin geri geleceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı ticari taksiye binmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında taksiye binmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı taksiye binmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle taksiye binmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ticari taksiye binmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir