AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taksi görmek

Kahve falında beyaz taksi görmek

Kahve falında beyaz taksi görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz taksi gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi veya fırsatları gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz taksi görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına inanılır.

Kahve falında beyaz taksi almak işlerinden belirsizlik olacağına, sevdiğini söyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz taksi kullanmak yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz bir taksiye binmek dertlerin günden güne daha da artacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz taksiye binmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz taksi sürmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gri taksi görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taksi durağı görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir