AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kapı kilitlemek

Kahve falında tahta kapı kilitlemek

Kahve falında tahta kapı kilitlemek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun canınızı sıkmış olan bir durumun intikamını alma fırsatıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında tahta kapı kilitlemek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında evin kapılarını kilitlemek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında kapıyı kapatıp kilitlemek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine kapı kilitlemek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlemek işlerini yoluna koymayı başaracağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kapı kilitlemek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kilitlemek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına delalettir.

Kahve falında evinin kapısını kilitlemek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir