AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taç takmak

Kahve falında beyaz taç takmak

Kahve falında beyaz taç takmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, dertlerinin günden güne artacağına, rızkının genişleyeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz taç takmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizde, işinizde veya sosyal hayatınızda ilerlemenizi sağlayabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz taç takmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, rızkının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah taç takmak çok eğleneceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına delalet eder.

Kahve falında kraliçe tacı takmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birine taç takmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında altından taç takmak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında başına taç takmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında papatya tacı takmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kazançlı çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçekten taç takmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir