AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah taç takmak

Kahve falında siyah taç takmak

Kahve falında siyah taç takmak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah taç takmak gördüyseniz:

  • Kendini tekrarlayan işler veya monoton hayat, yakında kendini göstermeye başlayacak gelişmelerle birlikte tamamen değişmeye başlıyor.

Kahve falında siyah taç takmak daima secde ve şükür edeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçına taç takmak ismini herkese duyuracağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına yorulur.

Kahve falında gelin tacı takmak hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına taç takmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil taç takmak malında azalmaya, gözyaşı döküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz taç takmak üzüleceğine, yıkılacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inci taç takmak onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taç takmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir