AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına taç takmak

Kahve falında başına taç takmak

Kahve falında başına taç takmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, malının da hiç olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalet eder.

Kahve falında başına taç takmak gördüyseniz:

  • Boşverilmiş hassas konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında başına gelin tacı takmak evliyseniz eşle iyi geçime, sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak işinde büyük başarılar alacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına yeşil taç takmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına taç takmak bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, eksiklerinin farkına varacağına alamet eder.

Kahve falında başa taç takmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, edilen duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında başında çiçekten taç görmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında başında tacı olmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına taç giymek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir