AnaSayfa / Genel / Kahve falında altından taç takmak

Kahve falında altından taç takmak

Kahve falında altından taç takmak bazı sorunların başgöstereceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altından taç takmak gördüyseniz:

  • Sizi engellemek isteyen kişiler veya olaylar söz konusu olsa da siz yapmak istediklerinizi yapın.

Kahve falında altın taç takmak uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında altından taç takmak evlatların hayırsız çıkacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah taç takmak sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik tacı takmak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçekli taç takmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz taç takmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giyip taç takmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında gelin tacı takmak dertlerinin unutulacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir